Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Van Persie: Szeretek együtt játszani Rooneyval

Ma délután kerül sor a Premier League idényének egyik legjobban várt rangadójára. A Manchester City együttese, a városi rivális Unitedet fogadja, az Etihad Stadionban. A találkozón az előző két idény bajnoka csap össze, amely nem csak azért lesz érdekes, mert az előző meccsükhöz képet edzőcsere történt mindkét kispadon.

27 éve ez lesz az első manchesteri városi derbi, Sir Alex Ferguson nélkül, a „Vörös Ördögök” kispadján. Azonban ennél több érdeklődésre számot tartó kérdés az, hogy a Wayne Rooney, a vendégek botrányhőse vajon ott lesz-e a kezdőben, vagy csak az imént emlegetett ülőalkalmatosságot fogja- melegíteni?

A jelek szerint az Evertontól érkező menedzser, David Moyes egyre inkább megtalálja Rooney helyét a Unitedben, aki a hétközi Bayer Leverkusen elleni BL duplájával megszerezte a 200. gólját is, a manchesteriek színeiben.

Tehát Rooney is kezd formába lendülni, akárcsak, az Arsenaltól tavaly igazolt, és azóta már elsőszámú csatárrá emelkedett Robin van Persie is. A holland támadó annak ellenére, hogy néha-néha csatában is áll az angol csapattárssal, a csapatba kerülésért, elismerően, már-már rajongva, és tisztelettel beszélt róla.
„Szeretek Wayne-nel játszani, ez mindent elmond. Amíg jól tudunk együttműködni, amíg tudunk együtt dolgozni, és javítani próbálunk azon, amit csinálunk, jól fogunk előre haladni. Azt hiszem, hogy mindenki láthatja, hogy azt akarjuk, hogy együtt játszunk, és megpróbáljuk labdákkal segíteni egymást.” –fényezte társát, van Persie.

Tehát még egyszer: Manchester City – Manchester United Premier League derbi 16:00-tól, a facebookon, élő eredménykövetéssel, csak nálunk: https://www.facebook.com/Fociklub01?fref=ts

Balogh József