Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Heti 60 ezer Maricának?! Az angol-román sajtó újabb szerelemgyereke

A teljes képtelenség után, hogy a román válogatott Ciprian Marica, aki még a Schalke 04 csapatának sem kellett, az Arsenal játékosa lesz, most éppen a másik londoni sztárcsapat, a Tottenham Hotspursnek kell magáról levakarni a csatár menedzsmentjét, is a pióca sajtót.

Újabb ámokfutás van kilátásban, amit Ioan Becali játékosügynök vinne véghez, pusztán csak elméleti síkon. A román játékospiaci sztárkofa másfél hete még azzal dicsekedett, hogy ügyfele, a magyar válogatottnak is beköszönő Ciprian Marica, napokon belül aláírhat, az angol bajnokság éllovasához, az Arsenalhoz. Természetesen már ekkor minden jóérzésű futballszerető a fejéhez, és a szívéhez kapott, hogy mit akarna az „Ágyúsok” menedzsere, Arséne Wenger kezdeni, egy ennyire impotens csatárral. Természetesen az üzletből nem lett semmi se, mint ahogy az azt követő West Ham Unitedes pletykákból sem.

Az új áldozat már a Tottenham Hotspurs, amelynél szintén nem sok keresnivalója lenne, a csak sajtószinten keresett támadónak. Állítólag Marica, azt az Emmanuel Adebayort pótolná, aki még egyébként a csapathoz tartozik, ám még egyetlen percet sem tölthetett a pályán.

A történet hiteltelenségét tovább emelik a részletek: a teljesen formán kívül lévő csatár állítólagos bére, nem kevesebb, mint heti 60 ezer font(!) lenne. Képtelenség egy. A szerződés időtartama, már egyenesen 3 esztendőre szólna, ez pedig további képtelenség, egy ennyire zsákbamacska jellegű történetben. Képtelenség kettő.

A Fociklub.hu pedig már csak egy rövidke, ám velős kommentárt fűzne a dologhoz: KACSA!

Balogh József