Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Ancelotti megmagyarázta Bale hiányzásának okát!

A Real Madrid 4:1-re legyőzte tegnap hazai pályán a Getafét. A blancók mindezt walesi klasszisuk nélkül tették; Gareth Bale ugyanis a bemelegítés alatt megsérült. Bale váratlan kimaradását Carlo Ancelotti vezetőedző megmagyarázta.

Gareth Bale először léphetett volna pályára a Bernabéuban Real játékosként. A nagy pillanat azonban elmaradt; a walesi klasszis ugyanis a bemelegítésnél megsérült; illetve kisebb problémája akadt.

Mielőtt bárki találgatni kezdett volna a walesi klasszis rejtélyes sérüléséről, állapotáról; Carlo Ancelotti, a Real vezetőedzője a mérkőzés után hamar elejét vette a történteknek. Az olasz szakember ugyanis megmagyarázta Bale hiányzásának okát. “Bale-nek a bemelegítésnél egy kisebb problémája akadt, amely után jelezte, hogy nem érzi magát komfortosan. Nem sérült meg; azonban jól tette hogy szólt nekünk. Nem lett volna érdemes pályára küldeni egy olyan játékost, aki maga jelzi, hogy kisebb problémái akadnak saját állapotával kapcsolatban”

Ancelotti azt is elárulta, hogy ő teljes mértékben megérti walesi játékosát. “Bale a nyári felkészülést jóformán nem is teljesítette! Nem hibáztathatjuk őt; hiszen természetes, hogy akadnak problémái az erőnlétével. Már annak is örülnünk kell, hogy ilyen hamar bemutatkozhatott a csapatban. A Bernabéuban még nem debütálhatott; de azt gondolom, hogy az Atlético Madrid ellen már bevethető lesz!”

A Real szombat este 10 órától játssza a madridi városi rangadót; ám előtte még vár egy Elche elleni idegenbeli bajnoki a blancókra szerdán, szintén 10 órás kezdettel. Az újonc elleni mérkőzésről jelen állás szerint Bale szintén hiányozni fog; hiszen ahogy Ancelotti mondta, “nehéz egy játékost 3 nap alatt meccsformába hozni”!

Nagy Ákos