Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: CR7 már most az 5. legjobb góllövő a klub történelmében; mi lesz később?

Cristiano Ronaldo duplázott a Getafe 4:1-es legyőzésekor. A portugál klasszis újabb két találatával feljött az 5. helyre a madridi mesterlövészek örökranglistáján, leelőzve a legendás Hugo Sánchezt!

Crsitiano Ronaldo hihetetlen góllövő formában van mióta a Real Madrid játékosa. Nem elég, meccsenkénti egy gólos átlaga van a blancóknál; 2009 óta parádés tettet hajtott végre azzal, hogy már most a Real történelmének 5. legjobb góllövője. Ronaldo tegnap duplázott a Getafe ellen; és így már 208 találatnál jár összesen, amellyel a legendás Hugo Sácheztől vette át az 5. helyet a madridi mesterlövészek örökranglistáján.

Számunkra kissé fájó, hogy Ronaldóra most Puskás Ferenc 242 gólos csúcsának a megdöntése vár. ‘Panco’ ugyanis a negyedik ezen a bizonyos listán. Hogyha a portugál klasszis nem veszíti el eddigi góllövő formáját, akkor akár még idén lekörözheti Puskást!

A Real történelmének legjobb három góllóvője jelenleg Santillana 290 góllal; Alfredo Di Stéfano 307 találattal a második helyen áll; míg Raúl 323 Real színekben szerzett góljával a legeredményesebb!

Ronaldo hogyha valóban Madridban képzeli el a jövőjét, akkor a góllövést illetően is történelmet írhat!

Nagy Ákos