Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: Az MU belga csodagyerekére várva!

Adnand Januzaj parádés formája, illetve az a tény, hogy a 18 éves belgának a szezon végén lejár a szerződése Manchesterben, fél Európa figyelmét felkeltette; köztük az FC Barcelonáét is.

Adnan Januzaj David Moyes kinevezését követően egyre több játéklehetőséget kap az MU-ban. A mindössze 18 éves belga srác a hétvégén először volt a “vörös ördögök” kezdőcsapatának tagja; és máris letette névjegyét. Januzaj két góljával fordított ugyanis az MU a Sunderland ellen.

A belga tehetség egyáltalán nincs megilletődve a nagyok között; lendületes játékával és remek cseleivel hívja fel magára a figyelmet. Nem is akárkiknek a figyelmét…

Januzaj helyzetét ugyanis már most fél Európa figyeli. A belga tinédzsernek a szezon végén lejár jelenlegi szerződése Manchesterben. Itt felvetődik egy esetleges átigazolás lehetősége is. Már hallani lehetett a Juventus, a Manchester City vagy éppen a Bayern München érdeklődéséről. Legutóbb pedig az FC Barcelona is csatlakozott Januzaj esetleges kérőihez, állítja a brit ‘Daily Mail‘ napilap.

Az angol rekordbajnoknál már többször kijelentették, hogy mindenképpen meg fogják tartani Januzajt. A játékos ügynöke, Dirk De Vriese szerint ügyfele könnyen lehet, hogy marad is az Old Traffordon a neves kérők ellenére; habár szerződésével egy kis probléma lépett fel. “Nagyon sokat érdeklődnek Januzaj iránt. Ő maga jól érzi magát Manchesterben, azonban a szerződésének meghosszabbítása kis problémába ütközött. Sir Alex Ferguson távozásával a korábban elkezdett tárgyalások megrekedtek. Most már az új edző – David Moyes – feladata Januzaj ügyének elintézése. Lassan kiderül majd, hogy mi fog történni ügyfelemmel.” – így a belga játékosügynök.

Egy biztos, Adnan Januzaj valósággal berobbant a világfutballba, és nem lehet könnyű számára ilyen kaliberű csapatok közül válogatnia, ilyen fiatalon; hogyha arra kerül a sor!

Nagy Ákos