Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ti akartátok: És a hétvége meccse a…

… Levante – Real Madrid találkozó. Fontos fellépés várt a „Blancokra” szombat este. A fővárosi együttesnek kötelező volt a győzelem, a Levante ellen, ugyanis már most ötpontos hátrányban vannak, az éllovas párossal, a Barcelonával, és az Atlético Madriddal szemben.

Az általatok, vagyis Kedves Olvasóink, és facebookos Követőink szavazatai alapján, ez a találkozó lett a hétvége legjobbja. És valóban. Tényszerű adatokkal alátámasztható, hogy a valenciai összecsapás kiemelkedett, az átlagból, az elmúlt napokban.

Annak ellenére, hogy az első félidő gólnélküli eredményt hozott, már akkor is látványos játékot üdvözölhettek, a Real Madrid rajongói. A második 45 percben viszont hiába szerezte meg kétszer is a vezetést, a Levante, Cristiano Ronaldoék, látványos gólok sorozatával fordítani tudtak. Minderről bővebb összefoglaló itt.

26-an adtatok le érvényes szavazatot, a Levante – Real Madrid találkozóra, a „Nálatok melyik eddig a hétvége legjobb meccse?” kérdésre. Ez toronymagasan megelőzte, a még szintén sok szavazatot kapó Internazionale – Roma meccset.

Érdemes szemezgetni, a kommentjeitek között, ugyanis többen nem csak a párosítást adtátok meg, hanem jobb esetben még dicsértétek kedvenceiteket is:
Zsolti Ruszó: „Levante-Real Madrid szepvolt fiuk!!!!! c.ronaldo a kiraly !!!!”
Márk Bucsek: „A Levante-Real volt a legizgalmasabb. HALA MADRID”
Dávid Skerlecz: „Levante-Real Madrid Az egyik legjobb meccs amit láttam!
iHALAMADRID!”

Persze érkeztek érdekes, megmosolyogtatóan aranyos hozzászólások, de őket is köszönjük:
Péter Őri Mosolygos: „Csákvár U14 – ÚjVáros U14!”
Cservenák Ákos: „A tegnapi meccs jó volt (nem azért mert MU-s vagyok hanem azért mert szépen fordítottak) Sunderland 1-2 Manchester United”
Bruttyó Ádám: „Ménfőcsanak érsekcsanád”

Köszönjük mindenkinek a hozzászólásokat, tippeket, észrevételeket, véleményeket, a válogatott szünet miatt csak két hét múlva, de újra kikérjük a véleményeteket!

Végezetül pedig álljon itt a találkozó videós összefoglalója:

Balogh József