Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Ancelotti reméli, hogy csapatkapitánya maradni fog!

Carlo Ancelotti, a Real Madrid vezetőedzője, kifejezte jövőbeni reményeit Iker Casillas maradása mellett. Az olasz szakember reagált a madridi csapatkapitány azon nyilatkozatára, amelyben Casillas megszellőztette lehetséges távozását.

Iker Casillas a minap azt nyialtkozt aa sajtónak, hogyha januárig nem változik a helyzete, és nem védheti rendszeresen a Real kapuját, akkor valóban el kell gondolkoznia a távozással. Mint ismert, a blancók csapatkapitánya Diego López mögött továbbra is csak másodhegedűs, annak ellenére, hogy a spanyol válogatottnak továbbra is alapembere…

Ancelotti mester reagált Casillas kijelentésére, és bízik abban, hogy a klasszis kapus kitart majd a Real mellett! “Casillas egy hihetetlenül profi futballista, egy igazi kapitány! Akár játszik, akár nem, mindig a csapat segítségére tud lenni.” – Idézi Ancelottit a ‘Marca‘ sportnapilap. Az olasz szakember a következőkkel folytatta: “Tudom, hogy milyen nehéz ez a helyzet Iker számára. Az természetes, hogy minden meccsen játszani akar. Azt hiszem, le kell ülnünk majd, és személyesen átbeszélnünk ezt az egészet. Iker eddig ugyanis hihetetlenül profin viselte a helyzetet, egyetlen megjegyzést sem tett nekem. Hogyha rajtam múlik, Iker Casillas a Real Madrid játékos marad!” – így Ancelotti, aki láthatóan nem szeretné, hogy a spanyol klasszis esetleg távozzon Madridból.

Carlo Ancelottinak azonban inkább előbb, mint utóbb, ki kell fejeznie Casillas iránt, hogy valóban bízik csapatkapitányában; ehhez pedig rendszeres játéklehetőséget kell biztosítani kapusának.

A kapuskérdés tovább folytatódik Madridban!

Nagy Ákos