Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Roma: „Fájdalmakkal teli győzelem” – Videóval!

Csodaszámba megy egyelőre, amit az AS Roma együttese produkál, az olasz bajnokságban. A fővárosi gárda a 8. fordulós meccsét is abszolválta, a hétvége legnagyobb rangadóján, az eddigi második helyezett Napoli ellen.

A sikerszéria egyik kulcsa, s talán a legfőbb, a nyáron szerződtetett új vezetőedző, a francia Rudi Garcia. A Lille korábbi mestere a jelek szerint nagyon eltalált valamit új állomás helyén, ugyanis tovább tart győzelmi szériája. Sőt, a három pontot, az eddigi legfőbb üldöző Napoli ellen szerezték meg, ami külön jó hír. Ennek ellenére Garcia nem boldog, ugyanis két alapembere is sérülést szenvedett, a nápolyiak elleni 2-0 során.

Boldog vagyok, de ez a győzelem, fájdalom is egyben, mert elvesztettük Tottit, és Gervinho-t. Nem tudom, hogy meddig tart a „pihenőjük”. Két pontrúgásnak köszönhetően nyertünk. Ezek pedig még fontos részei a stílusunknak, ha a játék nem olyan kiegyensúlyozott. Ma Totti Romája csatlakozott, Platini Juventusához.” – értékelte reálisan a helyzetet, a francia mester.

Az AS Roma – Napoli meccs írásos összefoglalója itt olvasható!

Íme, a rangadó legszebb pillanatai:

Balogh József