Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: Nincs már hibátlan csapat; kikapott az Atlético Barcelonában! – Videó

A Barcelona pontvesztését nem sikerült kihasználnia az Atlético Madridnak. Diego Simeone együttese 1:0-ra kikapott az Espanyol otthonában, Thibaut Courtois szerencsétlen öngóljának köszönhetően.

Azt Atlético Madrid 100%-os mérlege megszakadt; és a sors pikantériája, hogy pont Barcelonában tette mindezt a Simeone-legénység akkor, amikor a Barca is pontokat hullajtott…

Az Atlético ugyanis azzal a tudattal léphetett pályára a kisebbik barcelonai csapat otthonában, hogy ha nyer, megelőzheti az Osasuna ellen gól nélküli döntetlent játszó Barcát. Diego Simeone eddig szárnyaló csapata azonban megtorpant, mi több kikapott egy szerencsétlen öngólnak köszönhetően az Espanyoltól!

Pedig az Atlético abszolút favoritnak számított a találkozón, lévén hogy az Espanyol zsinórban 3 vereséget könyvelhetett el. A matracosoknál hiába volt a pályán a gólkirály-jelölt Diego Costa David Villával karöltve; igazából nem volt átütőerő a madridiak támadásaiban.

Ahogy az az ilyen meccseken lenni szokott, egy szerencsétlen góllal kapitulált az Atlético! Thibaut Courtois kapus egy bal oldali beadásba olyan pechesen ért bele, ráadásul lábbal, hogy az a saját kapujában kötött ki. Az Atlético minden megpróbált a továbbiakban, ám még az egyenlítés sem jött össze.

Diego Simeone csapatát láthatóan megviselte a válogatott meccsek miatti szünet; az Atlético lendülete megtört Barcelonában!
Nincs már hibátlan csapat a La Ligában!

A mérkőzés összefoglalója:

Espanyol–Atlético Madrid 1:0
Gólszerző:
Courtois 53. – öngól

Nagy Ákos