Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Casillas a Barcában? – A szurkolók szerint lehetséges!

A ‘marca.com’ készített egy közösségi felmérést Iker Casillas jövőjével kapcsolatban. A több mint 26. 000 szavazó 45%-a gondolja úgy, hogyha Casillas távozik Madridból, akkor bizony meg sem áll majd Barcelonáig, és az ősi rivális katalánokhoz igazol majd!

A Real Madrid szurkolóinak többsége igazán kezd aggódni a csapatkapitány, Iker Casillas miatt. A klasszis kapus, ugyanis egyfajta ultimátumot adott a madridi vezetőknek, hogyha nem játszik rendszeresen klubjában, akkor bizony valóban el kell gondolkoznia a távozás gondolatával.

A ‘marca.com’ Casillas ezen kijelentésén felbuzdulva készített egy felmérést arról, hogy a kapus a szurkolók szerint hol folytathatja pályafutását. A több mint 26. 000 internetes voksoló 45%-a – körülbelül 11 ezer szavazó – úgy hiszi, hogy San Iker a Barcelonát fogja választani. Mit mondjunk, több mint érdekes elmélet! A szurkolók pedig nagyon tartanak ettől…

Nem beszélve arról, hogy a spanyol sajtóban már eddig is fel-felröppentek Casillas barcelonai szerződéséről szóló pletykák!

Visszatérve a ‘marca.com’ szavazásához; a szurkolók 31%-a gondolja úgy, hogy Casillas az Arsenalhoz mehet; míg 12% a Manchester City mellé tette le a voksát.

Jól láthatóan a klasszis kapus körül kialakult helyzet sok-sok mindenkit foglalkoztat; egyre többen bizonytalanok Casillas madridi jövőjével kapcsolatban.

Nagy Ákos