Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: Közel a megállapodás Iniestával!

Josep Maria Bartomue, a Barca alelnöke elmondta, hogy Andrés Iniesta szerződéshosszabbítása a küszöbön áll; ráadásul a spanyol klasszisnak nem ez lesz az utolsó kontraktusa a Barcelonával!

Korábban még arról lehetett olvasni a spanyol sajtóban, hogy Andrés Iniesta és a Barcelona között megrekedtek a tárgyalások a klasszis játékos szerződéshosszabbításáról. Josep Maria Bartomeu, a Barcelona alelnöke azonban a minap megnyugtatott mindenkit, és elmondta, hogy Iniesta vagy hosszabbít, vagy hosszabbít – más lehetőség nincs! “Iniesta hamarosan aláírja új kontraktusát! Nagyon közel vannak a felek álláspontjai egymáshoz; már csak pár formaság hiányzik. Az új szerződés az előírtaknak megfelelően maximális időre, 5 évre szól majd. Azt is elárulhatom, hogy Iniestának nem ez lesz az utolsó szerződése a Barcával!” – nyilatkozta Bartomeu a Barca TV-nek.

Iniesta jelenlegi szerződése 2015 nyarán járna le; az új kontraktusról annyit tudni, hogy a Világ -és Európa bajnok játékos az egyik legjobban fizetett labdarúgó lesz, valahol Lionel Messi szintjén. A Barcánál az alelnök szerint úgy érzik, hogy erre Iniesta, mint a világ egyik legjobb játékosa bőven rá is szolgált!

Nagy Ákos