Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: Az Arsenal klasszisa a kívánságlista élén!

Katalán sajtóhírek szerint az FC Barcelona legfőbb kiszemeltje Jack Wilshere, az Arsenal 21 éves kiválósága!

Mint azt már korábban megírtuk, a Barcánál tervezik egy klasszis középpályás leigazolását, hiszen Xaviék sem lesznek már fiatalabbak… A sajtó korábban több nevet bedobott, mint például az Atléticós Koke; a dortmundi Gündogan,; vagy az Arsenalos Jack Wilshere.

Utóbbi játékos úgy tűnik, hogy valóban felkelthette a Barca érdeklődését, ugyanis a katalán ‘El Mundo Deportivo’ értesülései szerint, a remek technikájú, fáradhatatlan és több poszton is bevethető Wilshere a Barca kívánságlistájának élén szerepel. Az angol válogatott klasszisa a lap szerint tökéletesen beleillene a Barcelona játékrendszerébe; és hát azt kell hogy mondjuk, aki ismeri Wilshere játékát, annak nehéz vitatkoznia ezzel a kijelentéssel.

Az angolok mindössze 21 éves kiválóságának a szerződtetése mellett szólhat az is, hogy Wilshere már játszott együtt Cesc Fabregasszal Londonban, így egy mentora is lenne a csapat öltözőjében.

Nyilván az Arsenal keményen megkérné majd Wilshere árát, és ez az ügylet nagyban függhet attól is, hogy miképpen sikerül az angol csapat idei szezonja is. A következő nyáron várhatjuk majd a további részleteket…

Nagy Ákos