Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

CR7: “Segítenünk kell Bale-nek!”

Cristiano Ronaldo, a Real portugál klasszisa úgymond felszólította a Real Madridnál dolgozókat, hogy Bale-nek mindenben a segítségére kell lenni, hogy átvészelje a walesi ezt a nehéz időszakot!

A Real Madrid – Juventus ma esti BL mérkőzése előtt megtartott hivatalos sajtótájékoztatón madridi részről Cristiano Ronaldo is nyilatkozott. A portugál klasszis gondolataiból a leginkább csapattársai iránti elkötelezettségét érdemes kiemelni; Ronaldo ugyanis elmondta, hogy mindenben kiáll Gareth Bale mellett és támogatja mindenben walesi csapattársát; ráadásul mint kiderült semmilyen rivalizálás nincs a két klasszis között.

“Bale fantasztikus játékos; ezért is érkezett hozzánk, hiszen óriási erősítést nyújthat a Real Madridnak!” – kezdte Ronaldo.

“Az emberek nagyon nagy nyomást helyeznek rá azáltal, hogy mennyibe került az Ő leigazolása. Hogyha ezzel foglalkozik, az semmiképpen sem tesz jót neki.! Meg kell próbálnunk mindenben támogatni Bale-t, hogy mielőbb beilleszkedjen a csapatba. Most nem csak a rá nehezedő külső nyomásra gondolok; hiszen a klubnál is mindenki sokat vár tőle, azonban tisztában kell lennünk azzal, hogy milyen nehéz időszak áll mögötte. Bale megérkezett egy, az angoltól rengeteg mindenben eltérő futballkultúrába, ráadásul a nyári felkészülést is kihagyta. Arról már nem is beszélve, hogy sérült is volt! Tudják mennyi mindenben hátráltatnak ezek a tényezők egy labdarúgót!?” – így Ronaldo, aki még hozzátette, hogy nem gondolja, hogy Bale idegeskedne; azonban ezt az említett sok nehézséget mihamarabb le kell küzdenie. A portugál biztosította Bale-t arról, hogy a Realnál mindenki azon lesz, hogy a walesi klasszis végre beilleszkedjen a csapatba!

Való igaz; Bale beilleszkedésével nem csak a játékos, de a Real Madrid is jól járna! – Bölcs gondolat Ronaldótól!

Nagy Ákos