Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: Versenyfutás az idővel! – Fokozódó gondok az El Clásicó előtt!

Az FC Barcelona könnyen előfordulhat, hogy nélkülözni kényszerül majd legjobb hátvédjét Gerard Piquét. A spanyol válogatott játékos az AC Milan elleni keddi BL mérkőzésen szenvedett hátsó-combizomhúzódást; Piqué sorsáról pénteken dönt majd Gerard Martino.

Gerard Piqué fájdalmakra panaszkodott az AC Milan elleni keddi BL mérkőzés után. A spanyol válogatott hátvédet szerdán megvizsgálták az orvosok, és kiderült, hogy hátsó combizma húzódott meg. Piqué sérülése elképzelhető, hogy kihathat a szombati El Clásicóra is!

A hírek szerint ugyanis a Világ -és Európa bajnok középhátvéd sorsáról pénteken dönt majd a barcelonai szakmai stáb. Mindez lényegében azt jelenti, hogy Piqué esetében csupán a mai nap áll rendelkezésére, hogy a sérülést helyre hozzák. Ismerve az orvostudomány fejlettségét, és Piuqé játékának fontosságát, ne vegyünk rá mérget, hogy a hátvéd kihagyja majd az El Clásicót!

Mindaddig azonban a Barca versenyt fut az idővel! Az ‘AS‘ sportnapilap szerint ugyanis Martino edző nem szívesen küldené pályára Piquét, hogyha a játékos nincs 100%-os állapotban.
Nem is beszélve arról, hogy Piqué mellett kidőlt a sorból a héten Jonathan dos Santos is; és persze Lionel Messi sem tűnt teljesen fittnek a keddi BL mérkőzésen; annak ellenére, hogy az argentin klasszis gólt is szerzett…

Nagy Ákos