Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Juventus kiválósága a Realhoz igazolna!

A Real Madrid – Juventus hétközi BL párharc után Artura Vidalt szóba hozták a Real Madriddal. A ‘Marca‘ ugyanis jó okot talált a chilei klasszis jövőbeni madridi szerződésére!

Arturo Vidal az olasz bajnok Juventus egyik, ha nem a legfontosabb játékosa. A chilei középpályás igazi energiabomba, fáradhatatlanul robotol 90 percen át. Vidal emelett az összjátékban is igen jól kamatoztatja képességeit, ráadásul a kapu elé érve is feltatlálja magát. Számos kulcsfontosságú gólt lőtt ő már a Juvéban is.

A korábban évekig a Bayer Leverkusenben profiskodó játékost a nyáron már szóba hozták a Reallal; inkább mondhatni úgy is, hogy Carlo Ancelotti személye miatt merült fel a neve Madridban, ugyanis a nyáron kinevezett olasz tréner egyik személyes kedvence a chilei.

Vidal szerződtetésére ugyan nem sok jel mutatkozott eddig Madridban. Egy közel sem elhanyagolható információt azonban figyelembe kell venni: Artura Vidal a spanyol sajtó szerint szívesen játszana egyszer a Realban. “Fantasztikus lenne egyszer a Real Madridban futballozni! Most a Juventusra koncentrálok, ám ki tuddja, hogy majd mit hoz a jövő!” – hagyta nyitva a kiskaput Vidal a blancók előtt.

Arturo Vidal megszerzésével tény ami tény, remek üzletet kötne a Rela Madrid, hiszen korunk egyik legjobb középpályása igazolna a chilei személyében a Bernabéuba.

Nagy Ákos