Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

OTP Bank Liga: Nyert a Pécs, ikszelt a Fradi

A magyar pontvadászatban szombaton folytatódtak a meccsek, a rossz formában lévő Ferencváros a Mezőkövesd ellen játszott, Pécsre látogatott a Kaposvár.

A Ferencváros az előző három találkozóján nem tudott győzni, így bizakodhatott a Mezőkövesd, akik szintén nincsenek jó passzban. A hazai csapat nem játszott jól, az első játékrész végén meg is szerezte a vezetést a vendég együttes, Szalai Vilmos volt eredményes egy pontrúgást követően. A második félidőre kissé lendületesebben jött ki az FTC, egalizáltak is a zöld-fehérek. A találat egy szöglet után érkezett, Ulysse Diallo fejelt éles szőgből a hálóba.

A Pécs és a Kaposvár egyaránt pocsék formában van. Az áttörés azonban a hazai csapatnak sikerült. Az első játékrészben nem született találat, röviddel a térfélcsere után azonban metört a gólcsend: Szatmári vette be a vendég Kaposvár hálóját. A következő találatra egy jó negyed órát kellett váni, Koller révén növelte előnyét a Pécs. A hajrában bebiztosította a három pontot a baranyai-alakulat, ismét Koller szerzett gólt. A vendégek kozmetikáztak az eredményen, de a pontszerzés ezúttal nem sikerült.

OTP Bank Liga 12. forduló, szombat:

Ferencvárosi TC – Mezőkövesd Zsóry: 1-1
Gólszerzők: Diallo 67. ill. Szalai 41.

Pécsi MFC – Kaposvár Rákóczi: 3-1
Gólszerzők: Szatmari 50. Koller 67.,79. ill. Waltner 84.

Kostyál Balázs