Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: Villámrajt után Atlético K.O.! – Videó

Az Atlético Madrid meggyőző, 5:0-ás győzelmet aratott a Betis ellen. A Vicente Calderón közönségét, a tinédzser Oliver Torres már az 1. minutumban megörvendeztette!

Az Atlético a pazarul futballozó, és úgy tűnik régi önmagát végre megtaláló David Villa vezetésével legyőzte – mi több kiütötte – a Betist.

A matracosok ellenállhatatlan futballját már az 1. percben megalapozta a tinédzser korú, óriási jövő előtt álló Oliver Torres. A fiatal támadó-középpályást a spanyol futball egyik legnagyobb tehetségének tartják a szakértők. Oliver Torres pedig igyekszik meghálálni a belé vetett hitet!

Ám ez a meccs leginkább David Villáról szólt! A Barcától a nyáron érkező klasszis végre olyan formában játszott, amely korábbi önmagát idézte. Villa kis híján mesterhármasig jutott a találkozón; nagyon agilisen mozgott; végig veszélyt jelentett a Betis kapujára. A spanyol válogatott támadó végül “csak” duplázott; csatártársa Diego Costa is tovább növelhette gólja számát, a brazil a 4. Atleti találatot szerezte.

A Betisnek a kegyelemdöfést a kapitány, Gabi vitte be.

Diego Simeone csapata könnyed győzelmet aratott, és továbbra is tapad a Barcelonára. Ráadásul az Atlético előnye immáron 5 pont a városi rivális Real Madrid előtt!

Az Atlético-parádé videón:


Atlético Madrid – Betis 5:0
Gólszerző:
Óliver Torres Munoz 1., David Villa 53., 57., Diego Costa 65., Gabi 92.

Nagy Ákos