Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A rivális dicsérete: A Paris rendkívüli!

A Ligue 1, két legértékesebb keretével rendelkező klub, a címvédő Paris Saint-Germain, és az újonc AS Monaco hatalmas harcban van egyelőre, a bajnoki címért. A „Hercegségbeliek” vezetőedzője, Claudio Ranieri örülhetett, hiszen a hétvégén pontszámban beérték a riválist.

A Monaco, és a PSG is tegnap volt érdekelt, a Ligue 1, 11. fordulójában, ám míg az újgazdag újonc fontos győzelmet aratott, a Lyon elleni derbin, addig Ibrahimovic-ék csak döntetlenre voltak jók, Saint-Étienne-ben. Mindezek következményeként pedig ismét pontegyenlőség lépett fel, a két gárda között. A párizsiak, csak eggyel jobb gólkülönbségük miatt vezetik a táblázatot.

Ennek megfelelően, jó szakmai érzékről, és tapasztalatról téve tanúbizonyságot, az olasz Claudio Ranieri, máris megkezdte, a pszichikai hadviselést, mintegy nyomást helyezve Laurent Blanc tanítványaira, dicsérő szavai ellenére:
„A Paris csodálatos. Mi valami jót építünk, ami még az építkezés folyamatában jár, annak is a kezdetén még csak. A Paris Saint-Germain épül, és már csak néhány apró dolog hiányzik náluk. Azért építkeznek, hogy megnyerjék a Bajnokok Ligáját.” – avatott be mindenkit a Monaco mestere, „architektúra” rejtelmeibe.

Balogh József