Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ibrahimovic-ot nem érdekli az Aranylabda

Saját beismerése szerint, a svéd Zlatan Ibrahimovic-ot nem érdekli, az Aranylabda esetleges megnyerése. Pedig a gólerős csatár tavasszal francia bajnoki címig vezette, a PSG-t, az elmúlt héten pedig négy góllal terhelte, az egyik ellenfél kapuját.

A hétközi Bajnokok Ligája fordulóban a Paris Saint-Germain, a brüsszeli Anderlechthez látogatott, és nyert öt góllal. A meccs főhőse, Ibrahimovic volt, aki egymaga négy gólt szerzett, ezzel pedig ő lett a sorozat történetének tizedik olyan játékosa, aki négyszer talált be egy mérkőzésen.

Ibra már sokadik, örökre emlékezetes momentumán van túl, hiszen mostanság is látványosabbnál látványosabb gólokat szerez. Az pedig valóban figyelemre méltó, hogy a 32 éves támadó utóbbi négy fellépésén, kilenc alkalommal vette be, az ellenfelek kapuit.

Legutóbb az Arsenal francia menedzsere, Ibrahimovic egyik nagyrajongója árulta el azon véleményét, hogy mostanság a hórihorgas játékos a világ legjobb formájában lévő játékosa, így akár most jobban ki is érdemelné a FIFA, és a France Football Aranylabdáját, mint Messi, vagy Cristiano Ronaldo.

„Az Aranylabda nem az én álmom. Én csak keményen dolgozok, és mindent megteszek a PSG jó eredményeiért. Nagyon boldog vagyok, hogy Párizsban játszhatok. Számomra az „igazi aranylabda”, az maga a csapatom. Az nem az én álmom, hogy megnyerjem azt a trófeát, az én álmom, hogy címeket nyerjünk a csapatommal. Az egyéni elismerések, csak bónuszok.” – szerénykedett Ibrahimovic, aki valójában azért tényleg nem tekinthető, a díj megnyerésének, legesélyesebbjei közi.

Balogh József