Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Totti büszke a rekordokat döntögető csapatára!

Az AS Roma 9 forduló után hibátlan mérleggel; 23 rúgott -és mindössze egy kapott góllal; és 5 pont előnnyel áll a Seria A élén!

Remekül összeállta fővárosi gárda!

A hétvégén aratott zsinórban 9. bajnoki győzelmével az AS Roma csapata minden idők legjobb Seria A-s rajtját produkálta. Ezt a rekordot eddig a 2005/06-os Juventus tartotta. A Roma ezen mutatóban egyeduralkodó lehet, hogyha hét közben a Chievo ellen is begyűjtik a 3 pontot a farkasok. Mindehhez vegyük hozzá azt is, hogy az AS Roma mindössze 1 bajnoki gólt kapott ebben az idényben, 9 meccs óta, amire az 1966/67-es szezon óta nem volt példa!

Francesco Totti, “Róma császára” nagyon büszke csapata teljesítményére. “Le a kalappal a társaim előtt! Nagyon tökösek voltak! Újra bizonyítottuk, hogy bátrak és erősek vagyunk. A Roma az Roma, mindegy hogy éppen ki játszik a csapatban és milyen az összeállítás. A szurkolóink fantasztikusak, nagy támogatást nyújtanak, ezt láthatták az Udinese ellen is.! Mindannyian a Roma sikeréért küzdünk; most nagy lendületbe vagyunk és nem akarunk lassítani a tempón!” – Dicsérte csapatát az Udinese elleni idegenbeli 1:0-ás győzelmet sérülés miatt kihagyó Totti.

A csapatkapitány nincs egyedül Olaszországban a Roma dicséretével. Jóformán az egész Seria A csodájára jár annak, amint a Rómába a nyáron Lille-ből érkező Rudi Garcia edző teljesen más szemléletet honosít meg a fővárosban. A Roma játékosai pedig úgy tűnik vevők az új elképzelésekre. Ráadásul idén már elég bő a csapat kerete is ahhoz, hogy nagy dolgokra legyen képes. Kíváncsian várjuk a folytatást!

Nagy Ákos