Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Koltai Tamás: Talpcsonttörés miatt műtét

Hétvégén kényszerű cserét kellett végrehajtania Pintér Attilának, miután Koltai Tamás megsérült a Puskás Akadémia elleni bajnoki első félidejében. Kiderült, hogy a támadónak eltört a talpcsontja. Koltai tegnap át is esett a műtéten.

Koltai nemrég tért vissza sérülése után, és kezdte visszanyerni formáját, mire most újra kiesik a ritmusból. A válogatott támadó rosszul érkezett a talajra, így emlékszik vissza a következményekre: „Egy reccsenést éreztem, és azonnal tudtam, hogy baj van. El sem hiszem, hogy ez velem történik, ahogy játékba lendülnék, újra jön egy sérülés.”

Ágh László, a győri klub orvosi stábjának tagja elmondta: Koltainak a bal lábközépcsontja tört el. A gyógyulás és a rehabilitáció kicsivel több, mint másfél hónapot vesz igénybe, így ősszel már biztosan nem léphet pályára a játékos.

„Négy éve volt már hasonló problémám, de akkor nem kellett műteni. Most komolyabb a gond. A félidőben, amikor bebicegtem az öltözőbe vigasztaltak a társak, már akkor látni lehetett, hogy baj van, mert nagyon bedagadt a talpam. Még ma elvégzik a műtétet, remélem minden rendben lesz, és 2014-ben újra olyan teljesítményt tudok nyújtani, amire büszke lehetek majd. Ehhez persze jó lenne, ha elkerülnének a sérülések…” – mondta el klubja honlapjának a győri csatár.

Gavalovits Sándor