Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Továbbra sem csitulnak a kedélyek az El Clásico után

A Barcelona edzője, Tata Martino is elismerte, hogy a bíró tévedett az október 26-i összecsapáson. A szakember elmondta, hogy „azokban a szituációkban (meg nem ítélt büntetők) bizonnyal tévedett a játékvezető, de a mérkőzést lejátszották, úgyhogy erre kell koncentrálni.” Hozzátette, nincs gond azzal, ha egy játékos a bírót hibáztatja, ha a labdarúgó úgy gondolja, hogy neki volt igaza.
Mindeközben a Spanyol Bírói Testület vizsgálatot folytat Cristiano Ronaldo és Sergio Ramos ellen, mert a két játékos élesen bírálta a meccs hevében és a lefújást követően is Undiano Mallenco játékvezetőt. A testület teszi mindezt annak ellenére, hogy a bíró jegyzőkönyve az esetet nem említi.
És ha mindez nem volna elég, a királyiak háza táján sincs minden rendben, ugyanis a fentebb említett két játékos a meccs közben Ancelotti taktikájával sem értett egyet. Ronaldo arra panaszkodott, hogy magára van hagyva, Ramos szerint pedig az egész (taktika) „sz.rt sem ér!” A mérkőzés alatt Pepével többször is pozíciót cseréltek, mert a portugál védő szerint ő jobb lenne a középpályán. Kérdés, mit szólt ehhez utólag az olasz edző? A válasz ez idáig nem látott napvilágot. A szurkolók viszont elégedetlenek a harmadik hellyel, és vajon meddig fog tartani a türelmük? Ezért is lesz roppant fontos a Sevilla elleni mérkőzés.

Balinho