Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Visszaszólt a portugál zseni: Blatter vs. Ronaldo 1-1

Igazi kis sajtóháború robbant ki, a Real Madrid sztárja, Cristiano Ronaldo, és a FIFA korosodó elnöke, Sepp Blatter között. A svájci sportdiplomata, a minap kifigurázta a portugált, egy szakmai előadáson…

… egyfajta témát szolgáltatva a sajtónak. Jó politikai érzéket mutat Blatter, aki a napokban többször is nyilatkozott, így tartva önmagát a futball társadalom fejében, hiszen a felszín alatt már nagy a mozgolódás, a feltételezhetően közeledő reformok miatt, amik ellen harcol a svájci, és brancsa. Részletek itt!

Persze a beszélgetésen nagyon érezhető volt, hogy mindamellett, hogy dicsérte a világ legjobbjai közé tartozó Ronaldot, Messit, Ibrahimovic-ot, bizony előbbinek oda is szúrt, egy kis paródiával. Blatter véleménye szerint a luzitán világsztár, igazi kis parancsnokként viselkedik a pályán, a Real Madrid mezében. Mellesleg az egész produkció kínos volt, és a nézők nevetése is inkább a helyzet komolytalanságának szólt, mint sem az erőltetett, már jó előre bekészített humorbombának.

Egyébként Ronaldo válasza sem késlekedett sokáig. A „Blancok” támadója Twitter üzenetében, felfedte lapjait. Nem nyíltan, de érzékeltette, hogy a futball belsőberkeiben nyílt titok, hogy maga az elnök milyen piszkos indíttatásból teszi, és mondja mindazt, amit. Ronaldo pedig végezetül finoman elküldte a halálba Blattert, de valóban annyira finoman, amely stílusra, a jelek szerint a svájci (már) nem képes.

Friss hír, hogy Herr Blatter azóta már elnézést kért, a Real Madridtól. Nem Ronaldotól…

A botrányt okozó előadás:

Balogh József