Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kagawa ismét Németországban?

A Manchester United japán válogatott légiósa visszatérhet a Bundesligába, azonban nem korábbi együtteséhez, a Borussia Dortmundhoz, egy új jelentkező akadt.

Shinji Kagawa nem számít alapembernek David Moyes manager alatt a Manchester United együttesében, könnyen meglehet, hogy távozik a Szigetországból. Korábban napvilágot láttak olyan hírek, melyek szerint a Borussia Dortmund együtteséhez visszatérhet a japán, de ez nem fog megvalósulni, arra viszont megvan az esély, hogy Kagawa újra Németországban futballozzon.

A Sky Sports birtokába jutott információk szerint a VfL Wolfsburg bejelentkezett Kagawáért. A farkasok sportigazgatója, aki név szerint Klaus Allofs már meg is erősítette, hogy érdeklődnek a játékos felől. De nem csak Kagawát tudná keretében a Wolfsburg, hanem az FC Chelsea mellőzött belga játékosát, Kevin de Bruyne-t is – erről már korábban is írt a Bild.

A VfL Wolfsburg egyébként jól kezdte a szezont, az előző, szám szerint a 10.-ik fordulóban a Werder Bremen ellen arattak sima győzelmet, ezzel jelenleg a hatodikok. A középpálya offenzív szekcióját egyébként Diego távozása miatt erősítenék meg, bár a mindössze 19 esztendős Maximilian Arnold remekül játszik. A jelöltek tehát Angliából vannak, anyagi akadálya nem igazán lehet a transzfernek.

Kostyál Balázs