Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Dortmundi-biznisz: Götze mezeket vegyenek; hihetetlenül jutányos áron!

A feleslegessé vált Mario Götze feliratú mezeket nem hagyják veszni Dortmundban; a BVB-nál egy kis változtatást eszközöltek rajtuk, és borzasztóan olcsón árulják azokat!

Mario Götze a közutálat tárgyává vált Dortmundban, amióta a nagy rivális Bayern Münchenhez igazolt. A Ruhr-vidéki városban volt minden: a Götze ellenes rigmusoktól, a mezégetésen át egészen a szurkolói üzengetésig – mindenki eltudja képzelni!

Csakhogy Mario Götze óriási sztár volt a városban, és rengeteg Götze-mezt vásároltak a szurkolók korábban. A játékos távozásával talonba maradt számos ilyen el nem adott mez…

A BVB vezetői a gazdasági szempontokat is szem előtt tartva úgy döntöttek, hogy bármennyire is az utálat tárgya a játékos, egy aprócska változtatással újra piacra dobják Götze mezeit!

A kreatív dortmundiak a Götze mezszámát megkapó nyári szerzemény, Henrih Mhitarjan nevével helyettesítették a mezeket. Az örmény játékos feliratát finom rávasalták a Götze sávra, a különbség pedig alig látható! … sokkal inkább érezhető; hiszen minden körülményt figyelembe véve a BVB lelkes szurkolói mindössze 29 euróér megvehetik az újjávarázsolt dresszeket – az eredeti ár 89 euró volt.

A ‘Bild‘ szerint nagy sikert aratott a vezetőség a szurkolók körében ezzel az akcióval!

Nagy Ákos