Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Giggs, és Gary Neville foci-éttermet nyit!

A Manchester United két legendája, a még mindig aktív Ryan Giggs, és a már visszavonult Gary Neville, a pályán túl is jó barátok, Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy közös éttermet nyitnak, amelynek oly’ „meglepő” módon, futball témájú menüje lesz.

A két barát decemberben nyitja meg éttermét, Café Football néven, de nem Manchesterben, hanem Londonban, mégpedig a Westfield Stratford nevű bevásárlóközpontban.

A két korábbi csillag bevallása szerint, a futball ihlette a projektet. Ez például magába foglalja a Café Football hamburgerjét, egy ínyenc csirkés ételt, és egy gombás tésztát. A desszertek között olyan fantázia nevű költemények szerepelnek, mint a Pisztácia Gyep, és az Olvadós Csokoládé Futballlabda.

Az ötlet sikerre viteléhez, a „Vörös Ördögök” két legendája máris összeállt két neves szakemberrel, mégpedig Michael Wignall, két Michelin-csillagos séffel, és híres executive cheffel, Brendan Fyldes-szel.

Természetesen a két csillag is megszólalt, a közelgő megnyitás kapcsán:
„A Café Football egyedülálló stílust vezet be, a hagyományos étterem felhozatalba. Azt akarjuk, hogy ez a hely olyan legyen, hogy a vendégek jól érezzék magukat, és klasszikus futballal kapcsolatos ételeket fogyasszanak, modern köntösben. Azt akarjuk, hogy a rajongók, egy-egy mérkőzés után itt gyűljenek össze.” – álmodozott Giggs.

Gary Neville ekképpen vélekedett, az eseményről:
„Az étterem megnyitása hatalmas lépés lesz a pályán kívüli életünkben. De mi azt a lelkesedést, és szenvedélyt szeretnénk ezen a területen is megmutatni, mint ami a labdarúgásban jellemző volt ránk.”

Balogh József