Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kiessling a „fantom gól” miatt törölte Facebook oldalát

Gólja utáni reakciójának köszönhetően megtalálták a szurkolók a Bayer Leverkusen támadóját, akit nem kíméltek az egyik közösségi portálon. A bejegyzéseknek hála a játékos kénytelen volt törölni a hivatalos adatlapját.

Stefan Kiessling körül nem csillapodnak a kedélyek. A Bundesliga tavalyi gólkirálya nem a Hoffenheim ellen szerzett fantom góljával, hanem az azt követő viselkedésével váltotta ki az emberek ellenszenvét. A szurkolók azt róják fel neki , hogy miután a 70. percben Felix Brych játékvezető megadta az oldalhálón keresztül kapuba kerülő gólját, nem próbálta meggyőzni a bíró sporttársat ennek ellenkezőjéről. Az azóta eltelt idő alatt őt a saját Facebook oldalán ért verbális támadások következtében kénytelen volt szerdán törölni saját adatlapját.

Kiessling a történtek óta nem tudja függetleníteni magát a körülményektől. „Nem tudok normálisan aludni az eset óta. Sokszor átkozom ezt a gólt és arra gondolok, hogy bárcsak visszafordíthatnám az időt. Ám nincs mit tenni , a három pontot végül nekünk ítélték.”

 

Móra Tamás