Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hosszabbított a Wolfsburg hűséges játékosa

A balszélső, akire már hosszú évek óta számítanak az edzők Wolfsburg városában. A rutinos németre a jövőben is lehet építeni, új szerződést írt alá.

A VfL Wolfsburg együttesénel bal oldalán már hosszú évek óta Macel Schäfer felel az offenzív és a deffenzív játékért is. A 29 esztendős futballista tud balhátvédet és balszélsőt is játszani, ebben a szezonban inkább utóbbiként számít rá Dieter Hecking vezetőedző.

“Egy nagyon fontos tagja a csapatnak, aki nem csak tapasztalata miatt meghatározó játékos. Ő egy olyan futballista, aki abszolút azonosul a Wolfsburggal. Örülünk neki, hogy Schäfer a Wolfsburgban lett híres és reméljük, hogy majd marad egy másik szerepben is a csapatnál.” – mondta Klaus Allofs sportigazgató.

Schäfer 2007-től áll a farkasok alkalzamásában, előtte a TSV 1860 München együttesében játszott. Az idei immáron a hetedik idénye a zöld-trikóban, a német a kezdetektől meghatározó játékosa volt a Wolfsburgnak – kulcsfigurája volt a 2009-ben bajnoki címet nyerő együttesnek is.

“Nagyon boldog vagyok a szerződéshosszabbítás miatt. Mindenki tudja, hogy a szurkolók, a csapat és a város is a szívemhez nőtt. Nagyon jól érzem itt magam a családommal és örülök, hogy a jövőben is kivehetem a részem a csapat sikereiből. Nagyon szívesen játsszom ebben a csapatban.” – így Schäfer.

Schäfer három évvel hosszabbította meg szerződését, amely így 2017-ig szól.

Kostyál Balázs