Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Seria A: Hírmorzsák Csizmaországból

Andrea Pirlo, a Juve középpályása a hétközi fordulóban lőtt szabadrúgás góljával megelőzte a rangsorban korábbi Juvés kollégáját, Del Pierot, aki 22-szer volt eredményes. Pirlo öt találatra van Sinisa Mihajlovictól, aki 28 szabadrúgás gólt számol a Seria A-ban.

Angol és spanyol klubok is árgus szemekkel figyelik a Verona fiatal, tehetséges brazilját, Jorginhot, akit a firenzeiek már le akartak igazolni, de a Hellas mégis úgy döntött, megtartja ígéretes csillagát. A hírek szerint José Mourinho Chelsea-je komoly ajánlatot tehet majd a játékosért, de a kérők között emlegetik a Sevilla csapatát is, ami némiképp meglepő. Nem kell nagy jóstehetség ahhoz, ha kijelentjük, a bejelentkezők sora bővül majd, ha Jorginho játéka tovább fejlődik.

2018-ig hosszabbítaná meg az AS Roma Pjanic szerződését és évi 2.8 millió euróra emelkedne a játékos fizetése. A fiatal bosnyák középpályás a római csapat idei sikereinek egyik fő letéteményese. Érthető, ha a klub meg kívánja tartani egyik ékkövét, mivel a MU egyes pletykák szerint 30 milliós ajánlattal készül a télen.

A Napoli csapata tovább erősítene a januári átigazolási időszakban. A kiszemelt játékos a francia Maxime Gonalons, aki jelenleg a Lyonban játszik. Az olaszok már nyáron próbálták megszerezni a fiatal gallt, de akkor nem jött össze a transzfer, most megpróbálhatják újra. A klub ugyanakkor tagadta azokat a pletykákat, miszerint Javier Mascheranot akarnák leigazolni az FC Barcelonától.

Balinho

http://www.youtube.com/watch?v=dMzq1DGxdDQ