Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Gerrard edző lenne a Liverpoolnál!

A Liverpool csapatkapitánya, Steven Gerrard elismerte, hogy visszavonulása után szívesen folytatná menedzserként futball pályafutását, akár minél-előbb, az Anfield Road kispadján.

Az angol válogatott, és a „Vörösök” 33 éves középpályása már most, aktív labdarúgóként legenda státuszban szerepel csapatában, amelyet már kölyökkora óta szolgál, hullámvölgyeken, és hullámhegyeken keresztül.

Gerrard természetesen arra vágyik, hogy akár most, akár még visszavonulása előtt, de mindenképp magasba emelhesse, a Premier League trófeáját. Bár erre valószínűleg egyre kevesebb az ideje, hiszen eljárt felette az idő, gyaníthatóan a karrierje már a végéhez közeledik, ugyanis 2014-ben utolsó Világbajnokságán vehet részt, azzal az angol válogatottal is, amelynek szintén kapitánya.

Saját elmondása szerint, a legenda is nyitott arra, hogy játékos pályafutását követően, menedzseri babérokra törjön, és örömmel fogadná a lehetőséget, hogy bizony egyszer ő dirigálhasson a Liverpool játékosainak, a dicsőséges Anfield Road kispadjáról.

Gerrard így nyilatkozott elképzeléseiről, a Mersey-partiak, hivatalos honlapján:
„Úgy gondolom, hogy elég jó lehetek majd, menedzserként. De csak azért, mert egy sikeres, tisztességes játékos voltam a Liverpoolnál, még nem jelenti azt is, hogy olyan leszek felső vezetőként is. De ha egyszer is úgy alakul, hogy elég jó leszek arra, hogy 10, vagy 20 év múlva, a Liverpool menedzsere lehessek, azt én nagyon komolyan fogom venni.”.

Balogh József