Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hosszabbított a Hamburg védője

Az észak-német együttes fiatal német védője a hónapokig tartó huzavona után aláírta az új szerződést, és marad Hamburg városában.

Dennis Diekmeier és a Hamburger SV között hosszú ideig húzódtak a tárgyalások, végül sikerült közös nevezőre jutniuk a feleknek – a jobbhátvédnek magasabb fizetése igényei voltak, mint amelyet a Hamburg teljesíteni tudott volna. A 24 esztendős játékos meghatározó játékosa a HSV-nak, bár sérülése miatt idén eddig csak öt bajnokin tudott pályára lépni.

“Mindig is hangsúlyoztuk, hogy Dennis egy fontos játékosunk és a jövőben is tovább akarunk vele dolgozni. Már eddig is nagyon sokat fejlődött és 24 évesen még mindig van benne potenciál, hogy jobb legyen.” – mondta Oliver Kreutzer sportigazgató.

Diekmeier a negyedik idényét futja a Hamburg trikójában, 2010 nyrán az 1.FC Nürnberg együttesétől érkezett. Első szezonjában nem igazán kapott lehetőséget a kikötővárosban, az elmúlt két idényben viszont már állandó tagja a kezdőcsapatnak.

“A családom és én nagyon jól érezzük magunkat Hamburg városában és a csapatnál is. Nagy lehetőségek vannak a csapatban és én szeretném ebből kivenni a részem.” – fogalmazott a német.

Diekmeier szerződése eredetileg lejárt volna a szezon végén, az új kontraktus 2016-ig érvényes.

Kostyál Balázs