Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Messi: “Tudom, hogy nem vagyok 100%-os állapotban!”

Lionel Messi friss híreket osztott meg egészségi állapotáról egy kínai közösségi oldalon, a ‘Weibon‘. Az argentin klasszis elismerte, hogy jelenleg nincs 100%-os állapotban.

Lionel Messi ott volt a Barca kezdőcsapatában a pénteki Espanyol elleni 1:0-ás győzelem alkalmával. Az argentin klasszis önmagához képest ismét halvány volt; ráadásul ez már a 4. meccse volt zsinórban, amikor nem szerzett gólt a bajnokságban. Messivel ez a “szégyen” legutóbb 2011 áprilisában esett meg…

Messi amióta az október eleji válogatott szünet előtt hátsó combizomhúzódást szenvedett; azóta láthatóan keresi legjobb formáját. Az argentin klasszis is elismerte, hogy nincs 100%-os állapotban. “Fizikálisan nem érzem magam 100%-osnak. Tudom, hogy meccsekre van szükségem, és akkor hamarosan visszanyerem régi formámat.” – osztotta meg rajongóival a kínai közösségi oldalon, a mifelénk kissé ismeretlen ‘Weibon’ az argentin klasszis.

Messinek sokat nem kell várnia az újabb fellépésre, hiszen a Barca szerdán az AC Milant fogadja a BL-ben; vasárnap pedig már újabb bajnoki vár a katalánokra a Betis otthonában. Van egy olyan érzésünk, hogy Messi hamarosan a régi lesz!

Nagy Ákos