Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Videó: Elhagyta a cipőjét, majd félpályás sprint után mezítláb sarkalt a kapuba!

Remek dolgok történnek mostanában az osztrák futballban. A másodosztályban az egyik csapat csatára ebben a fordulóban cipő nélkül talált a kapuba, nem is akármilyen mozdulattal!

Az SV Horn együttese mindössze a kilencedik pozíciót foglalja el a tíz csapatos osztrák másodosztályban. A csapat ismét kikapott a hétvégén, ennek ellenére mégis a középpontba kerültek Ausztriában. Történt ugyanis, hogy az SKN St. Pölten otthonában vított találkozón egy igen érdekes gólt szereztek.

Thierry Fidjeu-Tazemata a félpályán épp a cipőjét akarta bekötni, majd látta, hogy támadnak a kollégái, így jómaga is megiramodott, bal lábáról hiánzott a stoplis. A középre tett labdát ennek ellenére is szép mozdulattal helyezte a hálóba. A mérkőzés végül a St. Pölten 5:2-es győzelmével zárult.

Tazemata, aki ezt a csodás találatot szerezte egy 31 esztendős csatár. Kamerumban született, de Ekvátor-Guinea válogatottjában szerepel. Megfordult az osztrák elsőosztályban is az FC Pasching és a már megszűnt FK Austria Kärnten színeiben futballozott. A Horn alkalmazásában 2012 nyara óta áll, ebben a szezonban eddig háromszor volt eredményes.

Kostyál Balázs