Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

AS Roma: Korábbi játékosával erősítene az edző!

Az olasza ‘ Corriere dello Sport’ értesülései szerint az AS Roma kívánságlistájának élén a Newcastle United francia középpályásának, Yohan Cabaye-nak a neve szerepel. Rudi Gacia, a “farkasok” vezetőedzője állítólag már a télen az olasz fővárosba csábítaná honfitársát.

Cabaye Rudi Garciával karöltve sikert sikerre halmozott a 2010/11-es szezonban a Lille csapatával – bajnokságot és kupát is nyertek Franciaországban. Garcia mester olasz sajtóhírek szerint mindenképpen szeretné megszerezni korábbi játékosát.

A rómaiak francia trénere köztudott egyik kedvenc játékosának Cabaye-t tartja. A gall középpályás a Lille-ben nevelkedett, majd Garcia keze alatt lett kiforrott labdarúgó. Edző és játékos kölcsönösen nagyon sokat köszönhet egymásnak.

Rudi Garcia nagyon szeretne újra együtt dolgozni honfitársával, és Cabaye-jal kapcsolatban is egyre többet hallani, hogy a játékos nem érzi már magát túlságosan boldognak Angliában. A hírek szerint a középpályás is hajlana a váltásra.

Cabaye ára körülbelül 14-16 millió euró. Hogyha a Roma valóban meg akarja őt szerezni, akkor biztosan nem sajnálják érte ezt az amúgy reálisnak mondható összeget.

Nagy Ákos