Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: A klub hosszabbítana a trióval; közel a megállapodás!

A spanyol sajtó szerint az FC Barcelona a jövőhéten hosszabbíthat 3 játékosával. Andrés Iniesta, Martin Montoya és Marc Bartra kaphat új szerződést a katalánoktól.

Az FC Barcelona a következő héten könnyen lehet, hogy szerződést hosszabbít 3 játékosával. A ‘Marca‘ szerint Iniesta, Monotya és Bartra kap majd új szerződést a katalánoktól. A sajtó szerint a trió örömmel fogadja el a katalán sztárcsapat új kontraktusát.

A 3 játékos közül mondani sem kell, hogy a legfontosabb Iniesta szerződése. A klub és a játékos képviselői már régóta tárgyalnak az új szerződésről, azonban egészen eddig még nem találkoztak az álláspontok. A hírek szerint Iniesta Lionel Messi kategóriájának megfelelő fizetést fog kapni a Barcától, és tulajdonképpen karrierje végéig  Camp Nouban maradhat.

Bartra és Montoya azért érdekes, hiszen egészen Martino érkezéséig bizonytalan volt a sorsuk a Barcánál. Montoyának főleg olasz kérői voltak; Bartra pedig a több játéklehetőség reményében akart klubot váltani a nyáron. Úgy tűnik a duó esetében is sikeres lesz a végkifejlet, hiszen egyrészt Martino mester számít mindkettőjükre, másrészt a klubtól ennek következtében új, kedvezőbb feltételű szerződést kapnak.

A spanyol sajtó azt is kiderítette, hogy Iniestáék után a következő játékos, akivel a Barca hosszabbítani kíván, az Gerard Piqué lesz. A spanyol válogatott középhátvéd jelenlegi kontraktusa 2015 nyaráig szól.

Nagy Ákos