Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: David Luiz a bűnbak – Ki fog rendet tenni?

Nem az volt a meglepetés, hogy kikapott a Chelsea együttese, a Newcastle-től, hanem ahogy tette, vagyis pontosabban nem tette mindezt. A szakértők javarésze, és főleg a kevésbé elfogult szurkolók leginkább José Mourinho menedzserben látják a hibát, azonban van, aki máson verné el a zakó porát.

Angol sajtóértesülések szerint, a Szalai Ádámék, vagyis a Schalke elleni, szerdai Bajnokok Ligája csoportmeccsre készülő Chelsea-nél kezdenek összecsapni a hullámok, nemcsak az egész csapat, de kiváltképp a védő, David Luiz feje felett.

Állítólag a londoni csapat idősebb játékosai, akiknek szavára ad maga Mourinho is, meglehetősen elégedetlenek, a brazil bekk hozzáállásával, mondván az ő könnyelműségének is köszönhető, hogy kikaptak szombaton, a St. James Parkban. Úgy tűnik most telt be a pohár a többieknél Luiz lazasága miatt, igaz a Benfica korábbi játékosa, már az elejétől kezdve, mióta a Stamford Bridge-re költözött 2011 januárjában, kitűnt bohémságával, így meglepő, hogy ez a tényező most bukkant fel, mint a sikertelenség oka.

Bár nem kételkedünk benne, hogy néhány morgolódnának a brazil védő miatt, alighanem ő csak egy csepp lehet, a Chelsea gondjainak tengerében.

Balogh József