Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Barca biztos kieső lenne a BL-ben?

A ‘marca.com‘ internetes szavazásán az olvasók egyöntetűen a Barcelona kiesését várják a Bajnokok Ligájában. A szavazók szerint a katalánok elvéreznek madj az angol Manchester City elleni párharcban. A két madridi csapatot ellenben biztosan a negyeddöntőbe várják a voksolók.

A ‘marca.com‘ megszavaztatta olvasóival a BL sorsolást követően, hogy a spanyol csapatok milyen eséllyel szállhatnak harcba az elitsorozat tavaszi folytatásában. A voksolók döntő többsége szerint a Real Madrid és az Atlético Madrid biztosan a legjobb 8 közé jut majd a BL-ben. Ellenben a Barcával…

Íme a ‘Marca’ szavazásának végeredménye minden párosítást figyelembe véve. (marca.com)

Érdekes módon, hiába Lionel Messi januári visszatérése, a Barcelonát jelenleg esélytelenebbnek tartják a BL legjobb 8 csapata közé jutásra az angol Manchester City-vel szemben. A katalánok Manuel Pellegrini csapat személyében egy bivalyerős riválist kaptak, teletűzdelve spanyol légiósokkal. A City szemben a Barca 46,9%-ával 53,1%-ot kapott, amellyel a párharc esélyesévé léptették elő az angolokat.

Különösen abban a tekintetben érdekes ez a szám, hogy a madridi sportnapilap olvasói a Real-t és az Atléticót toronymagas esélyesnek tartják. Előbbi a német Schalke elleni továbbjutására 92%-ot kapott; míg a “matracosok” AC Milan elleni továbblépését a voksolók 83,3%-a biztosra vette.

Mégis csak egy főváros sportnapilap írta ki a szavazást; Katalóniában ezt biztosan másképp gondolják!

Nagy Ákos