Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az “Új Xavinak” komoly kérői lesznek a télen!

Az Atlético Madrid 21 esztendős középpályását, Koke-t európai topcsapatok vinnék. A Spanyolországban csupán az “Új Xavinak” tartott tehetséges középpályás iránt komoly érdeklődést mutat a Manchester United és a Bayern München is.

Koke az új idényben valósággal berobbant az európai futball nagyszínpadára. Megalkuvást nem tűrő játéka, remek passzai és magas játékintelligenciája következtében hazájában már rá is aggatták az “Új Xavi” becenevet. Talán mondani sem kell, hogyha valakit a Barca klasszisához mérnek, akkor az igazán tudhat valamit!

(insidespanishfootball.com)

A 21 éves Koke kulcsembere a szezonban szárnyaló Atlético Madridnak. A középpályás jó teljesítményének köszönhetően már a spanyol nagy válogatott keretének is rendszeres tagja; és hogyha formája töretlen, akkor még Koke a nyári Világbajnokságon is ott lehet. De vajon addig Atlético játékos marad-e Koke?

A nemzetközi sportsajtó ugyanis arról számolt be, hogy az angol bajnok Manchester United egyik legfőbb téli kiszemeltje éppen Koke. Az MU állítólag kész lenne nagy összeget is áldozni a játékos megszerzésére. A “vörös ördögök” nagy hadjáratot indíthatnak januárban!
Az ‘insidespanishfootball.com’ szerint Manchester mellett Münchenben is téma Koke leigazolás. A Bayern spanyol edzője, Pep Guardiola állítólag nagy rajongója honfitársának. A bajorok mestere állítólag az anyagiak mellett kész lenne a svájci Xherdan Saqiri játékjogát is felajánlani az Atléticonak Koke játékjogáért cserébe.

Az Atlético és a játékos hogyha úgy akarja, kedvére válogathat a jobbnál-jobb lehetőségek közül, már a télen is!

Nagy Ákos