Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Villas-Boas lehet Geráék új edzője!

Az utóbbi időben rendkívüli módon megsokszorozódtak az edzőváltások, a Premier League-ben. A legújabb hírek szerint, a Tottenhamtől frissen elbocsátott André Villas-Boás hamarosan újabb klubnál próbálhat szerencsét, mégpedig a Gera Zoltánt is foglalkoztató West Bromwich Albionnál.

Villas-Boas bemutatkozása a White Hart Lane-en, amikor még minden rózsaszín volt

Állítólag a West Brom már fel is kereste, a Chelsea után, a Spurs-nél is felsülő André Villas-Boas-t, hogy felajánlják számára, a megüresedett menedzseri posztot. Persze a birminghami gárda több szakembert is kinézett már magának, mióta menesztette Steve Clarke-ot, ám a helyes megoldást nem szeretnék elkapkodni.

Persze az elkapkodást nem biztos, hogy szó szerint kell érteni, hiszen egy ilyen feszült helyzetben, mint amiben a WBA van, nem ártana minél hamarabb egy végleges megoldás, hiszen közeleg a Boxing Day, az ünnepnapi hajtás, amikor nyakra-főre jönnek a bajnokik, a Premier League-ben. Január elejére így tehát nagyot változhat a tabella jelenlegi képe, és mivel Geráék mindösszesen csak két ponttal előzik meg, a már kiesőhelyen álló Crystal Palace-t, valakinek rendet kéne tennie, a november 2-a óta nyeretlen csapat fejében.

A West Brom a pletykák szerint tárgyalást kezdeményezett még Carlo Ancelotti segédedzőjével, Paul Clementtel, a Red Bull Salzburgot irányító Ralf Ragnickkal, illetve az Estudiantes edzőjével, Mauricio Pellegrinoval.

Balogh József