Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real: Casillas, és Morata az Arsenalban?

Szinte több az átigazolási pletyka a Real Madrid körül mostanság, mint nyáron volt. Persze nem túl meglepő, hiszen a holtszezonban a „Blancok” javarészt Gareth Bale megvásárlásával voltak elfoglalva.

Azonban nem csak a walesi érkezése okozott változást a madridiak keretében, lévén többek között távozott Gonzáló Higuían, és Mesut Özil is. Különbség kettejük között, hogy míg előbbit sikertelenül, utóbbit sikeresen próbálta magához csábítani, az angol Arsenal.

A legfrissebb hírek szerint, a Premier League bajnoki címéért küzdő „Ágyúsok” most is mindent megtesznek, Arséne Wenger menedzser kívánsága miatt, hogy két újabb játékost csábítsanak át, a Santiago Bérnabeuból.

A francia szakember, és stábja úgy gondolja, hogy kapusposzton óriási húzás lenne, a Realnál parkolópályán lévő Iker Casillas szerződtetése, a meglepő potyákra képes Wojciech Szczesny alternatívájaként. Míg a támadósor erősítése a szintén mellőzött fiatal tehetség, Álvaro Morata megszerzésével válhatna lehetségessé.

www.corazonblanco.com

Ugyan állítólag Carlo Ancelotti vezetőedző mindkét fenti labdarúgójához ragaszkodna, gyaníthatóan megfelelő ajánlat esetén elengedné őket. Casillas végleges távozása egyébként elég valószínűtlen, ám ahhoz, hogy a brazíliai Világbajnokságon is védhessen, muszáj játszania, és nem csak Bajnokok Ligájában. Könnyen elképzelhető, hogy a biztos játéklehetőség érdekében, fél esztendőre kölcsönbe kerülne, akár az Arsenalba, akár máshová. Moratat gyaníthatóan inkább pénzért adnák el, végleg „Királyiak”, ami minimum 10 millió eurós bevételt jelentene számukra.

Balogh József