Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Sir Alex: Januzaj lesz a legjobb! – Videóval

Tegnap délután, egész idénybeli talán legjobb bajnoki játékát mutatta, a Manchester United együttese. A nyári edzőváltás óta vergődő együttes, ismét tartalékosan lépett fel, kezdőcsapatában pedig ott volt a többet között albán származású tehetség, Adnan Januzaj.

www.givemesport.com

A 18 éves Januzaj, a West Ham United ellen, a „Vörösök Ördögök” második gólját szerezte. A találat pedig nem volt mindennapi, ahogy egy lövőcsellel elküldte a védőjét. A gól után az egész Old Trafford állva tapsolt, sőt standing ovation-ben részesítette a United féltett kincsét, a májusban leköszönt menedzserlegenda, Sir Alex Ferguson is.

A MU-t több mint negyedévszázadon át vezető „SAF” véleményét gyakran kérik ki az újságok, hiszen a bajnok esetében mindig van téma, legyen szó David Moyes eddigi szenvedéséről, vagy éppen most, Januzaj remekléséről.
„Ő nagyon dolgos, és a legtehetségesebb a világon, ebben a pillanatban, és meg vagyok győződve arról, hogy egy napon Ő lesz a legjobb.” – summázta elégedetten a támadó produkcióját, Ferguson.


Manchester United 2-0 West Ham United (Goal… by all-goals

Balogh József