Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Dán legenda lett Némethék edzője!

A korábbi dán sztárcsatár, Jon Dahl Tomassont nevezték ki, a holland első osztályban szereplő Roda JC vezetőedzőjévé.

A még mindig csak 37 esztendős, kiváló támadóból lett szakember, első edzői megbízatását hagyta ott, a limburgi klubért. Tomasson első tréneri munkáját idén nyáron vállalta el, a rotterdami Excelsiornál, amelyet most a második liga hetedik helyén hagy ott.

A Roda előző, főállású vezetőedzőjét, Ruud Broodot, még december 15-én menesztették a csapat éléről, azóta megbízottként segítője, Regilio Vrede kormányzott. Bár a sárga-feketék nem játszanak mindig kifejezetten rosszul, meglehetősen szélsőséges eredményekre képesek, amit mi sem tükröz hívebben, mint a tabellán elfoglalt 15. pozíciójuk.

Németh Krisztián csapatánál, amelynél reméljük a dán mester továbbra is nagy szerepet szán, a magyar csatárnak, most nagyon reménykednek, a javuló eredményekben. Ezt tükrözi Leon Vlemmings, az RJC sportigazgatójának a szavai is:
„Ő egy fiatal edző rengeteg tapasztalattal, még profi futballista korából. Emellett felismertem, hogy egy hatalmas tehetséges, szenvedélyes, és lelkes tréner, aki úgy gondoljuk, hogy tökéletesen illik a profilunkba.”.

Balogh József