Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Jött Walcott és fordított az Arsenal – videóval

Az angol bajnokság karácsonyi találkozóin visszatért Lukas Podolski, a Fulham pedig az utolsó percben szerezte meg a három pontot. 

Két alsóházi csapat találkozott egymással a 18. fordulóban. A vezetést a hazai Norwich szerezte meg, erre mindössze szűk negyedórára volt szükségük. Azonban kereken húsz minutummal később érkezett is a válasz, a svájci Kasami szerzett gólt a Fulhamnak. A fordulás után még egy gól esett, ezt három perccel a rendes játékidő vége előtt a vendégek szerezték, így fordított és nyert a Fulham.

 

A West Ham otthonában nyert az Arsenal – goal.com

Az Arsenal nem tudott betalálni a West Ham United otthonában az első félidőben, mindezt a hazai csapat is elmondhatta magáról. A második félidő legelején viszont megszületett Cole révén a hazai előny. Ezt követően elkezdett nyomni az Arsenal, a villámgyors szélső, Walcott lőtt, a kapus meg hibázott, így egyenlő lett az állás. Nem sokkal ezt a találatot követően a fiatal angol ismét eredményes tudott lenni, ezúttal fejjel vette be a kaput, a beívelést a becserélt Podolskinak köszönheti. A végeredményt az imént megnevezett német alakította ki, Giroud visszagurított labdáját lőtte a bal alsóba. A West Ham ezzel visszacsúszott a kiesőzónába, hiszen három közvetlen riválisa is nyerni tudott, míg Wenger csapata ha ideiglenesen is,de visszavette az első helyet a tabella élén.

Premier Leagua 18. forduló, csütörtök:

Norwich – Fulham: 1-2
Gólszerzők: Hooper 13. ill. Kasami 33. Parker 87.

West Ham United – FC Arsenal: 1-3
Gólszerzők: Cole 46. ill. Walcott 68. 71. Podolski 79.

Kostyál Balázs