Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Gera Zoltán: „Élveztem a játékot.”

Egy év után lépett ismét kezdőként pályára Gera Zoltán a West Bromban. Sérülése már a múlté. A válogatott középpályás legutóbb 2013. január 5-én játszott utoljára kezdőként tétmeccset.

Gera hosszú idő után játszott ismét kezdőként a Tottenham ellen.

A West Brom a Tottenham ellen játszott a Boxing Day-en, és ért el 1-1-es döntetlent. A magyar válogatott középpályás, Gera kezdőként hetvenhét percet töltött a pályán, és egy helyzete is akadt, amelyet Lloris védeni tudott. „Nagyon boldog és elégedett vagyok, hogy hosszú, hosszú idő után ismét sokat játszhattam. Majdnem egy éve nem volt ilyenre példa. Remélem, hogy így tudom folytatni, és bent maradok a kezdőben. A szurkolók fantasztikusak voltak, rengeteg támogatást adtak ma nekem és a csapatnak is.” – mondta el a találkozó után a magyar középpályás a WBA videós stábjának.

Edzője, Keith Downing is elégedetten értékelte Gera produkcióját: „Gera remekül játszott. Hatalmas dolog számára, hogy ismét kezdőként léphetett pályára. Szörnyű sérüléseken ment keresztül, de Zoltán egy hihetetlenül profi személyiség, aki jó hatással van mindenkire. Boldog vagyok, hogy ismét pályán lehetett. Ma újra bebizonyította, hogy ő egy minőségi játékos.”

Gavalovits Sándor