Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: A szélsővédő újra megsérült!

Újra megsérült Fabio Coentrao. A Real Madrid portugál balhátvédje mindössze 282 percet játszott idén a bajnokságban; ezt körülbelül 2 hónapig biztosan nem gyarapíthatja tovább, hiszen combsérülést szenvedett a játékos.

Fabio Coentrao nehéz féléven van túl. A portugál játékost köztudottan nagyon megviselte honfitársa, José Mourinho nyári távozása a Bernabéuból. Coentra sokáig a távozás gondolatával kacérkodott. Ezután pedig, amikor újra elkezdett játszani a Realban folyamatos sérülések hátráltatták. Coentrao legutóbb például november 2-án játszott a Rayo elleni bajnokin… Ráadásul a balhátvéd mindössze 282 percet töltött a pályán a bajnokságban; mindössze kétszer játszott 90 percet és a BL-ben valamint a spanyol Király-kupában sem lehetett őt számításba venni.

A téli pihenőt megkezdvén pedig ismét orvoshoz mehet a portugál. Coentrao ugyanis combizomsérülést szenvedett, melynek következtében 2 hónapos kihagyás vár majd rá.
A balhátvéd mindössze 282 percet töltött a pályán a bajnokságban; mindössze kétszer játszott 90 percet és a BL-ben valamint a spanyol Király-kupában sem lehetett őt számításba venni.

Carlo Ancelottinak igazán főhet a feje, hiszen portugál játékosa mellett az amúgy remek formát futó brazil Marcelo is igen sérülékeny játékos. Az olasz edző legrosszabb félelmei között biztosan megtalálható az, hogy a csapat újra balhátvéd nélkül marad!

Nagy Ákos