Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

„Szorgalmas, jól képzett kapusok vannak a Vidinél.” – Rojas

A Videoton kapusedzője beszélt az őszről, az ünnepekről és a tavaszi elvárásokról. José Ruiz Rojas emellett kiemelte a profi háttérmunkát is. A tréner a vidi.hu-nak adott nyilatkozatában osztotta meg gondolatait.

José Ruiz Rojas elismerően szólt a klub kapusairól – vidi.hu

Az érkezésekor még bizonytalan volt Rojas, de mára mindent a helyére tudott tenni a Videotonnál: „Nyáron érkeztem a klubhoz, vagyis nem vagyok még olyan régóta itt, de annyit ezalatt a rövid idő alatt is sikerült megtapasztalnom, hogy minden szinten vérprofi munka zajlik a Vidinél. Megmondom őszintén, amikor nyáron Magyarországra kerültem, nem igazán tudtam, hogy mire számítsak, de nyugodtan mondhatom, ilyen profi körülmények még Spanyolországban sincsenek minden csapatnál.”

Kapusairól büszkén, és elismerően szólt: „A Vidinek kiváló képességű, és nagyon szorgalmas kapusai vannak. Calatayud gyakorlatilag hiba nélkül lehozta az őszi szezont, Tujvel is megbízható teljesítményt nyújtott, Pajovics pedig a Vidi II egyik legjobbja volt az őszi szezonban.”

Az ünnepeket otthon tölti családjával, de a szünidőben sem tud elszakadni a futballtól, így a célokat is megfogalmazta a kapusedző: „Persze azért a televízióban megnézem a meccseket, és ilyenkor is külön figyelem a kapusok teljesítményét. A tavaszi szezontól azt várom, hogy megnyerjük a bajnokságot, és én is, valamint a csapat is tovább fejlődjünk, és egy magasabb szintre lépjünk. Ezért, hogy elérhessük ezt a célunkat, már a januári edzőtáborban nagyon sokat és keményen fogunk dolgozni, de biztos vagyok abban, hogy a kemény munkának meglesz a gyümölcse a szezon végén, és a szurkolókkal közösen ünnepelhetjük a klub történetének második bajnoki aranyérmét.”

Gavalovits Sándor