Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Válogatottal erősít az MTK

Spanyolországból érkezik az MTK női együttesének régi-új középpályása. Papp Dóra fél év után tér haza a kék-fehérekhez.

Fél év után újra kék-fehérben Papp Dóra

Hazatér Spanyolországból Papp Dóra. A huszonkét esztendős középpályás tavasszal és a nyári BL selejtezőkben alapembere volt az MTK-nak, majd az észak-ír torna után költözött fél évre Spanyolországba, ahol ösztöndíjjal tanult. A futballt sem hanyagolta el, hiszen szerepelt a másodosztályú CF Maritim illetve az élvonalbeli Levante együttesében is.

A fiatal labdarúgó két bajnoki címben is szerepet vállalt, nemzetközi szinten pedig többek között az Evertonnak, és legutóbb az ír Raheny Unitednek lőtt gólt. Ez utóbbi csapat elleni találata jelentette a főtáblát az MTK-nak a Bajnokok Ligájában.

Körvonalazódik a téli felkészülési program

Teremtorna, három erős meccs, és hazai csapatok elleni próbák. Így áll össze a címvédő felkészülési menetrendje. Medgyes Péter lányai január 13-án kezdik meg a felkészülést a tavaszi idényre, öt nappal később már barátságos meccset játszanak a hölgyek. Az ellenfél az MTK U15-ös fiúcsapata lesz. A folytatásban január utolsó hétvégéje németországi túrával telik. Potsdamban vendégszerepel a kék-fehér csapat. Februárban előbb hazai környezetben az osztrák St. Pölten, majd Grazban a Sturm lesz Pádár Anitáék ellenfele. Idehaza a tervek szerint a Femina, a Honvéd és a Mészöly Focisuli korosztályos csapatával csaphatnak össze Szőcs Rékáék. Ugyanakkor további találkozók is egyeztetés alatt állnak.

Gavalovits Sándor