Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kidobják Balotellit Milánóból?

Egy genoai újság szellőztette meg, hogy nem biztos Mario Balotelli helye a Rossonerinél, miután ismét kiverte a biztosítékot a klub elnökénél. A hír állítólag Berlusconi bizalmasaitól származik.

(Fotó: Action Images)

Ma reggeli számában cikkezett arról a genoai székhelyű Secolo XIX nevű újság, hogy egy újabb dühkitörés után végleg elfogyott a türelem a problémás csatárral szemben. „Elegem van, a döntésem végleges, Mario hivatalosan is eladó. Meg kell tőle szabadulnunk még januárban!” – mondta állítólag Berlusconi a bizalmasainak, akikben talán nem kellene annyira megbíznia, miután ezt kiszivárogtatták.

Többször is akadtak már problémák SuperMario viselkedésével, ahogy arról mi is cikkeztünk korábban, a drága elnök úr pedig különösen nem kedveli a támadót. Idén januárban például – mielőtt a játékos elhagyta volna Manchestert –, Berlusconi „rohadt almának” nevezte őt. Egészen pontosan ezt nyilatkozta Olaszország Mindenható Ura:

„Az emberi tényezők nagyon fontosak a Milannál. Ha egy rohadt almát beteszel az öltözőbe, akkor az idővel hatassál lesz a közösségre is, éppen ezért Balotelli olyasvalaki, akit sohasem látnék szívesen a Milan játékosaként” – persze végül csak beköltözött a San Siróba a mi jó Máriónk.

Ezek ellenére is valószínűtlen egy januári transzfer, hiszen az őszi szezonban a csapat legeredményesebb támadója volt a bohókás olasz csatár, ráadásul az AC Milannak februárban még szembe kell néznie a BL-ben az Atletico Madriddal. Túl sok esélye pedig nem lenne legjobb játékosa nélkül a gárdának…

Piller Krisztián