Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Sunderlandi pontot ért a harcos hajrá – videó

Továbbra sem megy a Sunderlandnek, ezúttal Cardiffban maradt majdnem pont nélkül a sereghajtó. De a hajrában sikerült az egyik pontot megmentenie a vendégeknek.

Hiába vezetett két góllal a Cardiff – goal.com

Cardiff City – Sunderland 2-2 (1-0)
g.: Mutch (6.), Campbell (58.) ill.: Fletcher (83.), Colback (90+6.)

Gyors góllal kezdett a walesi együttes. Alig hat perc kellett, hogy az edzőváltáson átesett vörösök megszerezzék a vezetést. Campbell passzolta Mutch lábára a játékszert, a támadó pedig két csel után lőtt Mannone kapujába. A gól után jobbára a mezőnyben zajlott a játék, mígnem a félidő hajrájához közeledve mindkét oldalon akadt helyzet. A nagyobbakat a vendégek hagyták ki, vagy mondhatjuk, hogy Marshall fogott ki remek napot, ugyanis a hazaiak kapusa két ízben is bravúrral ért le a takarásból leadott lövésekre. A szünetben cserére kényszerült a Sunderland. Történt ugyanis, hogy az öltözőben összeesett Borini, akit azonnal kórházba vittek, a rosszullét okairól egyelőre nem sokat tudunk. A második félidőben szűk negyedóra kellett a második hazai találathoz. Campbell lövésével szemben volt tehetetlen Mannone. Fokozatosan vette át az irányítást a Sunderland, de a gól csak nem akart összejönni, pedig több nagy lehetőségig is eljutottak a vendégek. A hajrában azonban Steven Fletcher Giaccherini labdájára robbant be, és továbbította azt a kapuba. De ezzel még korántsem volt vége. Már valószínűleg mindenki elkönyvelte a szorossá váló hazai sikert, ám a ráadás végén érkezett Jack Colback és megmentette az egyik pontot a sereghajtónak.
Nem bővelkedett helyzetekben a találkozó, de amik akadtak, azok elég veszélyesek voltak. A hazaiak elszórakozták a végére a tetemesnek mondható előnyüket, és a hibáikat kegyetlenül kihasználta a Sunderland, amely még így is az utolsó helyről várhatja a hétközi fordulót.

Gavalovits Sándor