Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Capello: “Conte Juvéja jobb, mint az enyém volt”

Fabio Capello önkritikusan és elismerően hangsúlyozta, a mostani Juventus sokkal jobb csapat, mint amilyen az ő idejében volt, a Zebrák remek kezekben vannak szerinte.

A veterán taktikus 2004 és 2006 között irányította az Öreg Hölgyet, ebben az időszakban két Scudetót is nyertek, ám a bundabotrány miatt megfosztották őket attól. Most elismerően, de kicsit mégis önkritikusan beszélt a Zebrák szárnyalásáról.

Az oroszok kapitánya kiemelte: Antonia Conte csapata a Juventus 1897 óta íródó történetének egyik legerősebbje. A Tuttosportnak nyilatkozta az alábbiakat: „Conte a legjobb edző Olaszországban, ő ezt bebizonyította az elmúlt években. Keményen dolgozott azért, hogy újrateremtse a győztes mentalitást a csapatnál – ami az elmúlt években hiányzott az öltözőből. Úgy gondolom, Contéval elérhető az is, hogy a csapat Európában is domináljon.”

„Nézem az eredményeket, a statisztikákat, a tényeket – a számok pedig nem hazudnak: Conte Juvéja, jobb mint az enyém. Ha megverik a Rómát, nyolc pontra növeszik az előnyük a Giallorossival szemben, ebben az esetben már nehéz lenne őket beérni.”

Capello azért zárásként hozzátette, hogy a szíve egyik része a Romáért, a másik része pedig a Juventusért dobog, mint mondta, felejthetetlen időket töltött mindkét gárda kispadján.